KPN alles in 1

KPN alles in 1 biedt u drie mogelijkheden om met één abonnement televisie te kijken, te internetten en te bellen. Het instappakket is speciaal bedoeld voor gebruikers van 1 televisie die weinig internetten. Het standaardpakket biedt een hogere internetsnelheid en is geschikt voor meer dan 1 televisie. Het premiumpakket biedt gratis bellen naar mobiele en vaste nummers.

Interactieve tv

Met interactieve televisie van KPN hebt u exclusief de mogelijkheid een uitzending terug te spoelen naar het begin, zelfs als u later inschakelde. Natuurlijk kan er ook gepauzeerd en vooruit gespoeld worden. Standaard kunnen bepaalde programma’s die tot twee dagen eerder werden uitgezonden, via Programma Gemist opgevraagd worden. Optioneel kan dit tot tien dagen worden uitgebreid. Ook meedoen aan een poll of een quiz is mogelijk.

Digitale televisie

Digitale tv maakt het mogelijk om veel televisieprogramma’s te ontvangen. Bij KPN is dit standaard 60, waarvan 15 in HD kwaliteit. Eventueel is het pakket met 40 zenders uit te breiden. Handig is ook dat u zowel op een televisietoestel als op een tablet of computer televisie kunt kijken.