Tele2

Tele2 is bekend als dé prijsvechter op de internetmarkt. Tele2 is vooral bekend geworden om haar reclamespotjes met Cheap! Bij Tele2 kunt u terecht voor tv, internet & bellen provider waarbij u altijd de beste deal voor geschoteld krijgt. Bekijk de mogelijkheden bij Tele2 en sluit direct een internet abonnement af.

Tele2 alles in 1

Het Tele2 alles in 1 pakket is een pakket waarmee u op hetzelfde abonnement kunt televisie kijken, internetten en telefoneren. De apparatuur – een draadloos modem en eventueel een digitale decoder – krijgt u gratis in bruikleen. De twee basispakketten – met een respectievelijke downloadsnelheid van 20 Mb/s en 40 Mb/s – zijn verder uit te breiden met diverse extra’s. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor veilig internetten, onbeperkt bellen naar vast en mobiel of voor extra zenders.

Digitale tv

Als u een oud televisietoestel hebt, kunt u toch digitaal televisiekijken met de digitale decoder van Tele2. Met digitale tv hebt u een betere kwaliteit van beeld en geluid én de mogelijkheid om meer zenders te ontvangen. Dat kan niet alleen op uw televisie, maar ook op pc, laptop of tablet.

Interactieve tv

Bij de meeste providers kunt u gemiste programma’s opvragen dit tot twee dagen eerder zijn uitgezonden maar bij Tele2 is dat tot twee weken eerder uitgezonden programma’s. Ook is het mogelijk een uitzending live te pauzeren en daarna door te spoelen of gewoon verder te kijken.