UPC alles in 1

UPC beidt drie alles in 1 pakketten voor internet, tv en telefonie: basis, power en extra power. Deze zijn alle drie eventueel uit te breiden met extra zenders, een nóg hogere internetsnelheid of onbeperkt bellen. UPC heeft maar liefst 500.000 WifiSpots voor draadloos internet, waar u gratis gebruik van kunt maken.

Digitale televisie

Een van de voordelen van digitale televisie is een hoge kwaliteit van beeld en geluid en een de mogelijkheid om veel televisiezenders te ontvangen. Dit kan op uw normale televisietoestel, maar ook op een computer, tablet of smartphone. Met de Horizon Mediabox die bij de beide powerpakketten komt, kunt u tot 4 programma’s tegelijk opnemen. Ook kunt u hiermee foto’s en filmpjes op uw televisie bekijken.

Interactieve televisie

Met interactieve televisie van UPC kunt u gemiste uitzendingen – tot twee of tot tien dagen terug – en films of series opvragen. Ook kunt u een uitzending pauzeren om later weer verder te kijken. Ook terug- en vooruitspoelen is mogelijk. Interactieve tv biedt daarnaast de mogelijkheid kijkersvragen via een retourpad te beantwoorden.