Ziggo alles in 1

Met de Ziggo alles in 1 pakketten kunt u met 1 abonnement bellen, internetten en televisiekijken. Er zijn drie verschillende pakketten, basis, plus en extra, waarbij de internetsnelheid varieert van 30 (basis) tot 180 Mb/s (extra). Alle drie pakketten zijn inclusief internetbeveiliging en gebruik van WiFiSpots. De pakketten zijn eventueel ook nog uit te breiden met enkele extra’s.

Interactieve tv

Met interactieve televisie kunt televisietoestel ontvangen, maar ook op uw computer, tablet, laptop of smartphone. u bij bepaalde programma’s uw mening geven via een peiling of stemming. Ook het beantwoorden van quizvragen behoort tot de mogelijkheid. Daarnaast kunt u een programma live pauzeren en op een later tijdstip weer verder kijken. Met Ziggo kunt u een uitzending tot 48 uur later opvragen of een serie of film uit Ziggo’s videotheek direct kijken.

Digitale tv

Digitale tv heeft als voordeel dat de uitzendingen weinig bandbreedte vragen en daarom kunt u in principe veel televisiezenders ontvangen. Ziggo biedt u standaard 100 televisiezenders en 60 radiozenders. Deze kunt u niet alleen op uw